FAIR coffin – grijs

 395 inclusief BTW

 

  • 100% ecologisch GreenLeave approaved
  • CO2 neutraal
  • Lichtgewicht en sterk
  • Betaalbaar
  • Sociale productie
SKU: 2 Categorie:

Beschrijving

Door te kiezen voor een FAIR coffin draagt u bij aan een schonere wereld, voor nu en toekomstige generaties. U creëert kansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Sociaal en duurzaam, zonder meerprijs.

FAIR coffins is hét ecologische & betaalbare alternatief op vervuilende en niet duurzame spaanplaat- en houten uitvaartkisten.

De basiskleur van de FAIR coffin is wit en er zijn 2 luxe houtdesigns mogelijk. Denk eens aan het beschilderen/tekenen/kleuren van de witte FAIR coffin. Een mooi idee om iedereen bij het rouwproces te betrekken en een persoonlijk afscheid te maken.

Het interieur bestaat uit een 100% ecologische jute bekleding. Iedere FAIR coffin heeft handgrepen en bamboe sluitpennen in de kistkleur.

Optioneel kunt u kiezen voor een katoenen interieur, dekje of wikkeldoek.

Klik hier voor de digitale folder, maten en specificaties.

UITVAARTONDERNEMER? Maak hier uw login aan voor uw persoonlijke bestelomgeving.

Extra informatie

Katoen interieur

Geef het interieur van uw FAIR coffins een ander uiterlijk met de los verkrijgbare katoenen interieurset.

Dekje

Wilt u uw dierbare toedekken in de FAIR coffin, bestel dan een dekje van ecologisch katoen. Zacht, natuurlijk mooi en van hoge kwaliteit

Aflevering plannen

FAIR coffins laat haar producten bezorgen door RW Logistics uit Elst. RW logistics plant graag samen met u het aflevermoment. Bel RW logistics op 0481 378 556.

Andere suggesties…

EmailEmail