100% ecologisch, sociaal en betaalbaar.

Kies bewust

Wie kiest voor een grafkist van FAIR coffins kiest ervoor de wereld een stukje schoner achter te laten voor haar naasten. Wij ontwikkelen en produceren namelijk betaalbare, ecologische grafkisten van hoge kwaliteit.

 

Goedgekeurd

Onze uitvaartkisten zijn goedgekeurd voor crematie (LVC goedgekeurd) en (natuur)begrafenis.

 

MVO – People, Planet, Profit

We streven ernaar om zo Maatschappelijk Verantwoord (MVO) mogelijk te ondernemen zodat we een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (People), een rijke natuur (Planet), en een gezonde economie (Profit). Lees meer over onze keurmerken.

 

Onderzoek en publicaties

FAIR coffins is betrokken bij onderzoek en publicaties omtrent ons milieu en het effect wat de uitvaartbranche erop heeft. Lees hier meer.

100% ecologisch | €395,-
100% ecologisch | €395,-
100% ecologisch | €249,-
100% ecologisch | €395,-
100% ecologisch | €245,-
100% ecologisch | €395,-
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Mileuvriendelijk

FAIR coffins zijn gemaakt van een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd plaatmateriaal,  gemaakt van natuurlijke & gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. FAIR coffins zijn CO2 neutraal.

Sociale productie

FAIR coffins een sociaal ontwikkelingsbedrijf. De grafkisten worden gemaakt door mensen met een beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Betaalbaar

Eco zonder meerprijs. Dat streven wij na. Wij maken een 100% ecologische uitvaartkist voor de prijs van een standaard vervuilende grafkist.

Onze kisten

FAIR coffins PUUR

FAIR coffins Themakisten

Over ons

In Nijmegen bij Stichting Driestroom hebben we een gezellige werkplaats. Hier werken collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. U wordt professioneel begeleid, zodat u uw talenten kan ontwikkelen! Klik hier om meer te lezen  over ons.

Onze filosofie

FAIR coffins is een social enterprise. FAIR coffins wil bijdragen aan een nieuwe economie die circulair, inclusief en armoedevrij is. Het oplossen van maatschappelijke problemen staat centraal in ons bedrijf. Klik hier om meer te lezen over onze filosofie!

Onze werkwijze

FAIR coffins heeft bewust gekozen om juist mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. En hen zo te voorzien van een plek in de maatschappij. Mensen die om verschillende redenen geen kans kregen om ergens bij te horen. Klik hier om meer te lezen over onze werkwijze!

8 oktober 2019
Een
duurzaam gevoel

De duurzame niet gemaakte kilometers. Bij rouwvervoer worden duurzame keuzes gemaakt.

8 oktober 2019
Troostrijke ruikers en duurzaamheid

Oorspronkelijk staan bloemen voor groei en nieuw leven. En ook juist bij een uitvaart spelen bloemen een grote rol.

8 oktober 2019
Hergebruik van grafstenen.

Draag je ‘steentje’ bij aan een duurzamere wereld. We kunnen ook verduurzamen met de grafsteen.

8 oktober 2019
Herinnering je dierbare tijdens de feestdagen

De feestdagen kunnen verdrietig zijn als je een dierbare bent verloren.

previous arrow
next arrow
Slider